ISTIRIDYE MANTAR TOHUMU SıRLARı

istiridye mantar tohumu Sırları

istiridye mantar tohumu Sırları

Blog Article

Evde istiridye mantarı tohumu üretimi, besin değeri mualla bir gıda maddesi elde etmenin huzurı sıra şatır bir uğraşı olarak da bileğerlendirilebilir.

Kaynatılan tahılları sırça kavanozlara yahut plastik torbalara yerleştirin. Kavanozların ağzını kapatın yahut torbaları sertca rabıtalayın.

You, our valued customers, birey buy kakım many seeds as you want from our seeds for retail sale on this kent. The mycelium you buy will contain a user manual and a growing guide.

· İceberg marulları çok drene edilmiş, humuslu ve azık açısından servet sahibi topraklarda yetişir. Toprağınıza organik özdek eklemek ve pH seviyesini kontrol etmek faydalı kabil.

İstiridye mantarı tohumları, çoğunlukla tahıl bazlı bir ortamda üretilir ve bu ortamda miselyumun gelişimi esenlanır.

Kapalı 20 metrekarelik alanlarda yapacağınız üretim ile faziletli rakamlarda kulaklıç sağlama okazyonı sizi bekliyor. Detaylı veri midein istiridye mantarı yetiştiriciliği makalemizi sertan sonrasında okumanız referans ederiz.

Hatta tohum doğrusu misel tedarik firmalarıyla da anlaşmalar yapabilirsiniz. Bu mevzuda bayilik desteği veren firmalar dahi vardır. Bunlara mantarhane denir ve tahmini maliyet olarak 25 tl olarak hesaplanmıştır.

Bu malzemeleri sterilize ederek yabancı organizmalardan arındırın. Altstratı sterilize buyurmak ciğerin har sutaş içinde takribî bir zaman bekletin.

İstiridye mantarı tamamlamak hem dörtköşe hem de kârlı bir meslektır. Sevap adımları izleyerek muvaffakiyetlı bir üretim gerçekleştirebilirsiniz.

İstiridye mantarı yetiştirilmesi basit olmakla yan yana arsız bir mantar çeşididir. İster evinizde isterseniz mantarhanelerde yapacağınız üretim ile randıman elde edebilirsiniz.

· İzmir sarmaşığı tohumları genellikle ilkbahar veya sonbaharda ekilmelidir. Bu mevsimlerde ülke sıcaklığı münasip olacaktır.

· İceberg marulu ekseri ilgisiz sonuçsuz koşullarını sever. Bu nedenle, tohumları genellikle baharın erken veya sonbaharın başlarında ekebilirsiniz. ülke sıcaklığı 5-18 °C arasında olmalıdır.

İster evde hobi ammaçlı icap ticari lakinçla olsun mantar yetiştiriciliği ciğerin en önemli konuların başında mantar miseli gelir. Sitemize de mevrut sorular beyninde istiridye mantarı tohumu veya mantar miseli nereden alınır sorusu ilk sıralardadır.

Hasat Şapka kısmı kenarlarından süfliya selim kıvrılmadan önce mantarları hasat edin. Ekseriyetle ekimden 4-6 hafta sonrasında ilk hasat istiridye mantar tohumu gerçekleşir. Hasat esnasında mantarların kök kısmını dikkatlice mutlak.

Report this page